Dette klarer alle!

Dette klarer alle!

Skrevet av: Christel Andersen - feelings.no

Sliter du med å komme i gang med trening? Da skal du se her - enklere kan det ikke bli for deg som ikke ønsker å dra på et treningsstudio eller ta på deg joggeskoene.

 

Gå tur!
Du trenger ikke gjøre det så avansert. Ta på deg gode sko og en jakke, og ta bena fatt. Gå deg en liten, eller lang tur. Du kan jo gjøre det så enkelt som å gå til butikken i stedet for å kjøre? Det er også for mange enklere å gjøre ting i godt selskap, så hvorfor ikke ringe en god venn du kan gå sammen med? Gjør det når du tenker på det og ikke utsett det - da blir gjerne dørstokkmila mye lengre.

Ta deg noen ekstra runder i trappene!
Har du ikke trapper hjemme, så har du kanskje på jobben? Det handler ikke om å løpe deg svett opp og ned, dette er enkle og greie tips for å faktisk bevege på deg i det hele tatt. Gjør det enkelt for deg selv, ta en runde ekstra første gangen, så kan du heller ta flere etter hvert. Du kan jo også variere med å ta doble steg.

Ta knebøy
Lurer du på hva det er? Stå rett opp og ned, og sett deg ned i lufta med rumpa litt ut og ryggen rett. Og opp igjen. Dette kjenner du godt i låra etter noen runder, ta så langt ned du klarer og ta så mange ganger du klarer - feks. 10x3 runder mens du ser på favorittprogrammet på TV. Superenkelt og effektivt! Du kan jo slå deg løs mens du pusser tenner også!

Se denne videoen på youtube for eksempel: https://www.youtube.com/watch?v=MEIi94DsRi4

Planken
Denne har du vel hørt om? Det er en populær øvelse og du kan gjøre den hjemme på stuegulvet. Den tar kjernemusklaturen din, så den er veldig fin! Legg deg ned med magen mot gulvet og heis deg opp på underarmene dine - pass på at du ikke "henger" på skuldrene. Løft opp kroppen så du står på tåspissene dine. Du blir da stående "rett som en planke". Det er viktig at du ikke lar rygg og rumpe sige ned - hold igjen! Begynn med 30 sekunder og øk etter hvert.
Her ser du tre varianter av planken: https://www.youtube.com/watch?v=EmXVWG8INt4

 

LYKKE TIL!!

 

Les også:


Noe positivt i postkassen

Bli med i facebook gruppen

En facebook gruppe hvor medlemmene deler positivitet!

Til Facebook gruppen

feelings.no - Feel good!

Disclaimer
Om oss | Kontakt oss

TIPS OSS
Send e-post

BIDRA MED INNHOLD?
Kontakt oss i dag

© feelings.no 2008 - 2024 | All kopiering og videreformidling av innhold på feelings.no er forbudt uten skriftlig tillatelse.
En tjeneste fra Comito AS