1 2

Spå med terningene!

Bestem deg for hva de forskjellige tallene skal bety. Ha fokus på spørsmålet ditt mens du kaster terningen. For å ”kaste” terningen trykker du på ”Kast terning”. Lykke til!

Påvirk terningen

Noen kvantefysikere hevder at tallgeneratorer kan påvirkes av menneskets hjerne. Prøv det ut selv ved å tenke intenst på et tall før og mens terningen slås. Prøv gjerne flere ganger, kanskje det slår til den 3. gangen! Dette er også en fin øvelse med vanlige terninger.

Mer om terninger

Terningen har blitt brukt i mange tusen år til forskjellige typer terningspill og morro. Spådom er også en sjanger terningen har blitt brukt i. Det er mange måter man kan spå i tall på, men i hovedsak dreier det seg om å forhåndsbestemme et spørsmål og svaralternativer.

Noen steder kan man finne forskjellige tolkninger av de forskjellige tallene, men man kan også sette opp sin egen liste på hva svarene skal være. Ofte er det to terninger som er det vanligste å bruke. Man legger sammen tallene de to terningene får. Prøv et av forslagene, og se om du får noe ut tallene!

Når man bruker terning til å spå med er det viktig, som med alle andre spåkunster, å huske på at man selv må tolke svarene. Ofte er ikke svaret så konkret som man ønsket, eller det kan være utydelig. Da er det lurt å dvele litt ved svaret man fikk og se om det dukker opp noen nye tanker rundt temaet eller eventuelle løsninger.

Noe positivt i postkassen

Bli med i facebook gruppen

En facebook gruppe hvor medlemmene deler positivitet!

Til Facebook gruppen

feelings.no - Feel good!

Disclaimer
Om oss | Kontakt oss

TIPS OSS
Send e-post

BIDRA MED INNHOLD?
Kontakt oss i dag

© feelings.no 2008 - 2024 | All kopiering og videreformidling av innhold på feelings.no er forbudt uten skriftlig tillatelse.
En tjeneste fra Comito AS