Grønnsaker som kan smelte bort kroppsfett

Grønnsaker som kan smelte bort kroppsfett

Skrevet av: Vegard Bell

Finnes det grønnsaker som er i stand til å smelte bort magefett? Les videre og finn ut hvordan du kan redusere magefettet.

 

Enkelte ting i maten vår har en østrogen effekt på kroppen. Hva betyr dette for deg?

 

Det betyr at du faktisk vil øke mengden fett du putter på kroppen og midjen din. Det jeg snakker om er kjemikalier, plantevernmidler og ugressmiddel. Dette er IKKE bra for kroppen din, og du bør unngå det så langt som mulig ved å kjøpe økologisk dyrket frukt og grønnsaker. Du vil i hvert fall være mindre eksponert for kjemikalier dersom du kjøper økologisk.

 

Disse kjemikaliene er kalt xenoøstrogener, og hvis du blir utsatt for disse, vil kroppen din bli stimulert til å holde på fettet, ikke minst rundt midjen. Disse kjemikaliene finnes over alt, selv i kosmetikken og vaskemidlene dine.
Les videre for å finn ut mer om hvordan du kan redusere midjefettet med grønnsaker.

 

Finnes det så en måte å bekjempe disse xenoøstrogenene på slik at de ikke fortsetter å stimulere kroppen til å holde på det ekle midjefettet?

 

JA, det er det heldigvis, og dersom du spiser spesifikke grønnsaker, vil du være bedre beskyttet mot dette forferdelige østrogenet og kunne redusere midjemålet.

 

Te, krydder og grønnsaker
Det finnes et utvalg av te, krydder og grønnsaker som har forbindelser som faktisk kan hjelpe kroppen din i å bekjempe effektene av xenoøstrogener. De mest effektive og kraftige finner du i grønnsaker som grønnkål, rosenkål, hodekål, brokkoli og blomkål.

 

Denne typen grønnsaker inneholder noen unike sammensetninger som kalles fytokjemikalier. Disse forbindelsene kan hjelpe kroppen din i å forbrenne midjefettet på en mer effektiv måte.

 

Forresten, disse grønnsakene har også en rekke andre sykdomsforebyggende forbindelser. De kan faktisk hjelpe kroppen din med å bekjempe kreft på en langt mer effektiv måte. Og de inneholder svært mye ernæringsstoffer, samtidig som de er gode kilder til ulike vitaminer, og dermed også gjør veldig godt for helsa di. Dette er nok et påskudd for å spise grønnsakene dine.

 

Jeg anbefaler å spise de rå, da dette vil bevare vitaminene og enzymene mye bedre. Bare husk å blande de godt i en kraftig blender. Hvis du ikke ønsker å spise de av en eller annen grunn, kan du putte de i en juicer, og lage en deilig grønnsaksjuice. Det vil ikke bare smake fantastisk, men det vil også hjelpe deg å redusere kroppsfettet rundt magen.

 

Lykke til!

 

Les også:


Noe positivt i postkassen

Bli med i facebook gruppen

En facebook gruppe hvor medlemmene deler positivitet!

Til Facebook gruppen

feelings.no - Feel good!

Disclaimer
Om oss | Kontakt oss

TIPS OSS
Send e-post

BIDRA MED INNHOLD?
Kontakt oss i dag

© feelings.no 2008 - 2024 | All kopiering og videreformidling av innhold på feelings.no er forbudt uten skriftlig tillatelse.
En tjeneste fra Comito AS