9 nøkler til suksess

9 nøkler til suksess

Skrevet av: Christel Andersen - feelings.no

"Med tillit, har du vunnet før du har begynt " - Marcus Garvey

 
Vårt sinn er et svært kraftig verktøy, og virkningen av våre tanker og ord bør ikke undervurderes av noen. Kort sagt kan vi si at våre tanker skaper våre følelser og våre følelser skaper våre handlinger. Våre handlinger skaper igjen livet vårt, som vi lever fra dag til dag. Det er derfor det er viktig å ha rett innstilling. 

 

Vi kan vi se forskjell på tanke- og handlingsmønstre til de som føler seg suksessrike og lykkes, kontra de som ikke føler seg så suksessrike, og heller ikke lykkes like mye.

 

Suksessrike og tryggemennesker har større kontroll over sitt sinn, og har ofte en grunntanke hele tiden som sier "Jeg kan".  Det blir nesten en selvfølge å kunne utføre noe, det er ikke et problem, men heller en utfordring som så kan løses. 

 

Viktig spørsmål til selvet:
Hvordan tenker du? Er du kritisk til deg selv og dine gjennomføringsevner, eller kaster du deg ut i oppgaver med god tro på deg selv?

 

Tillit er ofte den faktoren som er viktigst i forskjellen på de som får det de ønsker og vil, og de som ikke gjør det. Tror du at du skal få til noe, ja da er det også lettere å få den tingen. Det gjelder i alle fall for de som i hovedsak tenker at de kan - og de ønsker også å få det til. Under får du 9 gode tips til hvordan du kan føle deg og bli mer suksessrik!

 

9 nøkler til suksess

 

1 - Gjør det lett for deg selv!
Ikke overkompliser . Vil du ha noe? Flott ! Lag en plan for gjennomføringen, slik DU ønsker det skal skje. Hold øye med premien / målet hele tiden, og ikke bli distrahert av andres tanker og meninger. Vær ekstra OBS din egen evne til å overtenke og overkomplisere ting!


 2 -  Fokuser på det du ønsker.
Trygge mennesker har ofte positive og klare tanker og visjoner om fremtiden. De forventer (som en lov) at gode ting skal skje med dem. Og som et resultat av det så skjer også de gode tingene. NB! Setter du høye forventinger til ANDRE vil du bli skuffet, du må selv være ansvarlig for din egen suksess.


3 - Opptre som om det er allerede ditt.
Folk som er selvsikre og trygge tillater at det uttalte språk og tanker er i tråd med sine ønsker. Det betyr at de ofte sier at de allerde har det de er på vei mot - de er så sikre på at de skal få det som de vil, så hvorfor ikke leve som om ønsket sannhet allerede er innfridd. Dette inspirerer også til tillit hos andre mennesker.


4 - Bruk ord med en hensikt.
Tenk på forskjellen mellom to personer som diskuterer sine blogger. Den ene er direkte og trygg: "Jeg er blogger og elsker å blogge om mat og drikke. Gjør du også? Så flott, se mine nyeste innlegg og bilder".  Mot den andre som sier:  " Vel, jeg prøver å blogge, men er ikke sikker på at jeg gjør det riktig ( nervøs latter )". Hvem tror du får flest visninger?


5 - Lytt til andre, men ikke heng deg opp i deres meninger.
 Trygge mennesker lytter til andre, men de lar ikke andres meninger og tanker sette de ut av kurs. Det er ditt liv!


6 - Sett av tid til det som er viktig.
Si gjerne nei til ting for å sørge for at du har tid, energi og ork til dine prioriteringer. 


7 -  Vær ydmyk.
Mennesker som er selvsikre snakker ikke mye om hvor stor suksess de har. Suksessen taler som oftest for seg selv. Å være stolt er èn ting, skryt er noe annet!

 
8 - Vit at det å feile er uunngåelig.
 Frykt og bekymringer kan sørge for at du ikke gjør noe som helst! Trygge mennesker er fortsatt trygge, selv når de mislykkes. Når det kommer til stykket vet de jo at det ikke betyr så mye allikevel, de prøver bare på nytt.

 

9 - Gjenta alt ovenfor!
 Det å bygge tillit tar et helt liv. Jo mer vi praktiserer tillit som en holdning, jo lettere blir det. nytt.

 

Om du finner noen av nøklene ovenfor mer tiltalende enn andre kan du starte med de du synes er viktige for deg nå. Det du skal ha i bakhodet er at de fleste som anser seg selv for å være lykkelige og suksessrike har jobbet for det - akkurat som du og jeg må. Lykke til!

Kilde : http://news.health.com/

 

Les også:


Noe positivt i postkassen

Bli med i facebook gruppen

En facebook gruppe hvor medlemmene deler positivitet!

Til Facebook gruppen

feelings.no - Feel good!

Disclaimer
Om oss | Kontakt oss

TIPS OSS
Send e-post

BIDRA MED INNHOLD?
Kontakt oss i dag

© feelings.no 2008 - 2024 | All kopiering og videreformidling av innhold på feelings.no er forbudt uten skriftlig tillatelse.
En tjeneste fra Comito AS