Fargedusjen du kan ta med deg!

Fargedusjen du kan ta med deg!

Skrevet av: Christel Andersen - feelings.no

Denne øvelsen er en enkel og effektiv øvelse som man kan benytte seg av hvor som helst og nesten når som helst. 

 

Hensikten med denne øvelsen er å styrke energien i kroppen og bedre sirkulasjonen. I tillegg løser den opp i spenninger i kroppen du har der og da, og den kan gi en følelse av velvære. Alt ettersom hva du selv legger i det. Øvelsen krever ikke noe annet enn tankene dine.

 

Visualiser!

Hovedverktøyet til denne øvelsen er visualisering, men du skal begynn med å puste deg ned slik at du føler deg avslappet og komfortabel. Det er ikke nødvendig å ligge, du kan sitte, stå eller gå.

 

Når du føler deg avslappet og rolig kan du se for deg en deilig dusj. Den kan befinne seg hvor du vil, hjemme eller midt i skogen. Tankene dine kan ta deg dit du vil! Skru på dusjen, og se for deg alle regnbuens farger strømme ut. Føl fargene strømme over og inni kroppen din. Kjenn at de fyller deg med en deilig energisk følelse.

 

Er det en spesiell farge du føler at du vil dusje lenger i, gjør det. Det er mest sannsynlig en farge du trenger ekstra av. Vask deg med fargene over hele kroppen. Gni de inn i både hud og hår, og nyt og kos deg.

 

Renser og kvikker opp

Denne øvelsen kan gi deg ekstra energi og tilskudd uansett hvor du er. Bruk den som en avslapningsøvelse eller en oppkvikkende dusj. Jo mer du gjør det, jo mer vil du merke at du får noe igjen. Gjør det gjerne når du dusjer også. Se for deg vannet som rensende fargeenergier.

 

Synes du det virker helt "på jordet" å skulle se for seg farger og dusj og skog og trær - det er ikke så rart. Men kanskje du kan prøve dette neste gang du er i dårlig humør eller ønsker litt mer energi. Kanskje er det noe for deg, kanskje ikke! 

Synes du dette var spennende kan du se flere øvelser her.

 

Les også om:


Noe positivt i postkassen

Bli med i facebook gruppen

En facebook gruppe hvor medlemmene deler positivitet!

Til Facebook gruppen

feelings.no - Feel good!

Disclaimer
Om oss | Kontakt oss

TIPS OSS
Send e-post

BIDRA MED INNHOLD?
Kontakt oss i dag

© feelings.no 2008 - 2023 | All kopiering og videreformidling av innhold på feelings.no er forbudt uten skriftlig tillatelse.
En tjeneste fra Comito AS