Bruker du også en coach eller mental trener?

Bruker du også en coach eller mental trener?

Skrevet av: feelings.no

Coaching har de seneste årene blitt en milliardindustri. Vi ønsker å føle oss bedre, være lykkeligere, ha selvtillitt, stå i motgang og tørre å stole på egene valg! Takk og lov, skriver Aftenposten.

 

Det er ikke lengre bare kjendiser, politikere og idrettsutøvere som går til coacher, mentale trenere og livsveiledere. Flere og flere av oss andre gjør også det. Grunnene til dette varierer nok fra person til person, men fellesnevneren er nok at de fleste ønsker et liv hvor de føler at de har oppnådd noe og føler seg bra med seg selv.

 

Hva slags type coach vi velger er forskjellig. Det som lønner seg når man tenker på å snakke med noen er å gjøre noen undersøkelser i forhold til hvem som er i ditt nærområde, kjenner du noen som kan anbefale noen til deg, er det noen nettjenster du kan benytte deg av, osv. 

 

Heldigvis har vi internett i dag, så noen raske google-søk kan hjelpe deg å finne noen eller du kan besøke oversikten over behandlere her på feelings.no

 

Ønsker du å snakke med noen direkte kan du ta kontakt via telefon med en av våre eksperter som du finner her:

 

 

 

Les også:


Noe positivt i postkassen

Bli med i facebook gruppen

En facebook gruppe hvor medlemmene deler positivitet!

Til Facebook gruppen

feelings.no - Feel good!

Disclaimer
Om oss | Kontakt oss

TIPS OSS
Send e-post

BIDRA MED INNHOLD?
Kontakt oss i dag

© feelings.no 2008 - 2024 | All kopiering og videreformidling av innhold på feelings.no er forbudt uten skriftlig tillatelse.
En tjeneste fra Comito AS