Hår- og hudpleieprodukter i hverdagen

Hår- og hudpleieprodukter i hverdagen

Skrevet av: feelings.no

De fleste av oss bruker daglig et eller annet produkt fra kosmetikkbransjen, være seg aftershave, mascara, shampo eller dusjsåpe. Er dette tilfellet for deg utsetter du faktisk kroppen din for mellom 50 og 100 kjemikalier.

 

Du bør bruke minst mulig kosmetikk i hverdagen slik at du ikke utsetter deg selv, og også miljøet, for skadelige kjemikalier. Selv om mengdene ikke alltid er store, betyr ikke det at det ikke er skadelig. Spesielt i lengden, og produkter som kosmetikk er noe de fleste av oss har masse av i badeskapet.

 

Bytt ut med økologiske eller naturlige og hjemmelagde produkter
Det er lurt å følge med på hva som er i de produktene du kjøper. Hvilke kjemikalier og stoffer er det som kan være skadelig for deg? Hva utsetter du egentlig kroppen din for? Dette kan være lure spørsmål å stille deg selv neste gang du skal ha ny deodorant, tannkrem eller for eksempel en ansiktskrem.

 

Se etter merker på produktene du kjøper, som Savanemerket og Ecocert. Du kan lære mer om hvilke produkter du bør styre unna og hvilke som er bedre for deg på Grønn Hverdag sine hjemmesider.

 

For de av dere som liker å eksperimentere litt eller prøve ut nye spennende ting, kan du selv lage dine egne kosmetikkprodukter. Det finnes mange sider på internett som forteller hvordan du kan lage alt fra såper til ansiktskremer. 

 

feelings.no har allerde gjort dette, og vi har laget en liten oversikt over flere gode hjemmelagde kroppsskrubber, ansiktspleie og hårpleie. Mange av tipsene er så enkle at du kan gjør det daglige elller ved behov. Du trenger faktisk aldri å kjøpe deg for eksempel en hårkur igjen hvis du er fornøyd med metoden og resultatet!

 

Sjekk ut vårt store utvalg av oppskrifter og tips!

 

Les også:


Noe positivt i postkassen

Bli med i facebook gruppen

En facebook gruppe hvor medlemmene deler positivitet!

Til Facebook gruppen

feelings.no - Feel good!

Disclaimer
Om oss | Kontakt oss

TIPS OSS
Send e-post

BIDRA MED INNHOLD?
Kontakt oss i dag

© feelings.no 2008 - 2024 | All kopiering og videreformidling av innhold på feelings.no er forbudt uten skriftlig tillatelse.
En tjeneste fra Comito AS