Aromaterapi for sjelen

Aromaterapi for sjelen

Skrevet av: Christel Andersen - feelings.no

Har du fått aromaterapi noen gang? Den behagelige og avslappende massasjen kan gi ro og fred langt inni sjelen. Deilig for kropp og sinn - kanskje spesielt nå som høsten og kulda setter inn?

 

Aromaterapi kjenner de fleste av oss som avslappende massasje. Det er også en del av det, men massasjen er kun en av flere måter å bruke essensielle oljer på. Oljene er altså det viktigste.

 

Deilige dufter
De aromiske oljene som brukes ved aromaterapi er oljer som har strek aroma eller duft. Aromaen til oljen er avgjørende for hva slags effekt den vil ha på kroppen, og er derfor nøye blandet med de ulike urtene som trengs. Effekten av oljene har, ifølge terapeutene, både psykisk og fysisk virkning, og dermed virker de inn på hele organismen.

 

Man skal være veldig forsiktig med å blande og bruke disse oljene selv. Snakk med noen som kan det godt, eller finn pålitelig informasjon før du setter i gang med egne eksperimenter!

 

Andre måter å bruke oljene på er ved å ha de i badet, inhalering, spray, kompresser med flere. Igjen; man skal være forsiktig med bruk av essensielle oljer uten å rådføre seg med en terapeut.

 

Brukes forebyggende
Aromaterapi er noe friske såvel som syke kan unne seg. Det er ofte brukt forebyggende, da spesielt mot stressrelaterte symptomer, men aromaterapi egner seg like godt for de som bare vil unne seg litt velbehag. Kanskje kan en time med deilig aromamassje egne seg godt nå som høstkulda har kommet?

 

 Les også


Noe positivt i postkassen

Bli med i facebook gruppen

En facebook gruppe hvor medlemmene deler positivitet!

Til Facebook gruppen

feelings.no - Feel good!

Disclaimer
Om oss | Kontakt oss

TIPS OSS
Send e-post

BIDRA MED INNHOLD?
Kontakt oss i dag

© feelings.no 2008 - 2024 | All kopiering og videreformidling av innhold på feelings.no er forbudt uten skriftlig tillatelse.
En tjeneste fra Comito AS