Litt sunnere og litt lykkeligere?

Litt sunnere og litt lykkeligere?

Skrevet av: Christel Andersen - feelings.no

Det trenger ikke alltid være så vanskelig å leve et sunnere og lykkeligere liv. I tillegg til å spise sunt og være normalt aktiv, kan disse triksene hjelpe deg til å få en litt lettere hverdag, og kanskje et litt lykkeligere syn på livet!

 

Mediter oftere
Meditasjon har vist seg å forbedre immunforsvaret , bidra til lavere blodtrykk og er en effektiv metode for å lindre stress. Mediter regelmessig, og du vil mest sannsynlig fortsette med det! 

 

Vær positiv!
Et optimistisk og positivt syn på livet kan ha stor innvirkning på din generelle fysiske og følelsesmessige helse, og ikke minst ditt eget velvære! Optimister viser seg å ofte ha et sterkere og sunnere hjerte, de er flinkere til å justere sine følelser og de har en lavere risiko for slag. Hva venter du på?

Vær til stede i øyeblikket
Dyrker du takknemlighet og er til stede i øyeblikket får du mer igjen! Takknemlige mennesker har en tendens til å være lykkeligere, og til og med trene mer enn de som ikke takker og føler takknemelighet på daglig basis .

 

Tren yoga hjemme
Å praktisere yoga har en rekke helsemessige fordeler - og du kan begynne å høste dem fra den dagen du begynner. De som trener yoga har en lavere risiko for hjertesykdom , de har bedret hjernefunksjon , lavere blodtrykk og økt fleksibilitet (bare for å nevne noen av fordelene). Se her for 5 enkle yogaøvelser!

 

Bruk mindre tid på nettet
Å koble fra telefonen eller datamaskinen for en stund kan virke skremmende, men det kan faktisk bidra til å forbedre din livskvalitet . Studier har vist at Facebook kan føre til ensomhet, og teknologi kan også skade vår evne til å få øyekontakt. Høres ut som en god nok grunn til å legge vekk mobil og internett! 

 

 www.huffingstonpost.com

Les også:


Noe positivt i postkassen

Bli med i facebook gruppen

En facebook gruppe hvor medlemmene deler positivitet!

Til Facebook gruppen

feelings.no - Feel good!

Disclaimer
Om oss | Kontakt oss

TIPS OSS
Send e-post

BIDRA MED INNHOLD?
Kontakt oss i dag

© feelings.no 2008 - 2024 | All kopiering og videreformidling av innhold på feelings.no er forbudt uten skriftlig tillatelse.
En tjeneste fra Comito AS