Kna og gni deg fri fra plager!

Kna og gni deg fri fra plager!

Skrevet av: Christel Andersen - feelings.no

Føler du deg sliten og slapp og kanskje kjemper du mot en begynnende forkjølelse? Eller sliter du med PMS plager eller hodepine? 

 

Disse enkle triksene fra fotsoneterapiens verden vil hjelpe deg å fikse dine plager!

 

Sov godt!
For en mer avslappet søvn, legg press på begge storetærne. Punktet på utsiden av stortåen, like nedenfor tuppen, korresponderer med pinealkjertelen, som regulerer søvnhormonet melatonin. Gni resten av stortåen da det bidrar til å sende ut beroligende endorfiner, noe som hjelper deg å slappe av.

 

Bli kvitt de verste PMS plagene!
Hvis du er plaget av kramper før, under eller etter menstruasjon, knip på hver side av sporene under og litt bak ankelbenet. Med den andre hånden, trykk på midten av stortåen på samme fot. Dette beroliger eggstokkene og livmoren, samt hypothalamuskjertelen, som bidrar til å regulere hormoner.

 

Tett i nesa?
Har du problemer med bihuler, tett nese og hodepine? Prøv å gni fingrene opp og ned på "puta" nederst på hvert tå. Når du legger press på disse plassene vil det bidra til å åpne opp nesetetthet og, på samme tid, lindre smertefull hodepine som kan komme når vi har tett nese og tette bihuler.

 

Få en energiboost!
Få energi når du trenger det ved å presse med tommelen rett under ballen av foten over buen. Dette punktet korresponderer med binyrene, som er ansvarlig for å slippe ut adrenalin, din naturlige booster. Slik kan du hoppe over den tredje koppen med kaffe!

Kilde: www.health.com

 

Les også:


Noe positivt i postkassen

Bli med i facebook gruppen

En facebook gruppe hvor medlemmene deler positivitet!

Til Facebook gruppen

feelings.no - Feel good!

Disclaimer
Om oss | Kontakt oss

TIPS OSS
Send e-post

BIDRA MED INNHOLD?
Kontakt oss i dag

© feelings.no 2008 - 2024 | All kopiering og videreformidling av innhold på feelings.no er forbudt uten skriftlig tillatelse.
En tjeneste fra Comito AS