Gjenbruk - trendy og billig!

Gjenbruk - trendy og billig!

Skrevet av: feelings.no

Gjenbruk er en økende trend i det norske samfunnet. Facebook kryr av grupper hvor vi kan bytte, kjøpe og selge til en rimelig penge, det samme kan vi se på eksempelvis finn.no under fanen "Gis bort".

 

Hva grunnen til dette er kan være mange. Økonmi kan være en stor og viktig faktor, og kanskje er vi også mer bevisste miljø og hvordan ting lages og av hvem. Uansett grunn er nok de fleste enige i at det er en bra ting at vi benytter oss av gjenbruk. Tenk alt vi kan lage nytt av både ting til hus, hjem og hage og ikke minst klær og smykker!

 

Her kan du se illustrasjoner og lese om hvordan du kan ta gamle glidelåser, på for eksempel gamle jakker eller hettegensere, og lage tøffe armbånd.

 

 

Sider du kan besøke

Finn.no gis bort

Hundrevis av produkter gies bort over hele landet hver eneste dag. Følg ofte med på annonsene for ditt fylke, de beste kuppene forsvinner fort. Finn.no - Gis bort

 

Nystartet norsk byttetjeneste anno 2013

ViBytter.no så dagens lys i 2013, og tilbyr brukerene en markedsplass for bytting av produkter. Vi har ikke testet tjenesten, men kanskje du har? Legg igjen din erfaring i kommentarfeltet nedenfor. vibytter.no - Byttehandel

 

Lag ting selv

På internett finner du mange spennende ideer på ting du kan lage selv. Bruk søkeordet "DIY" for å finne gode artikler. DIY står for "do it yourself". Klikk her for å se hvor enkelt du kan lage ditt eget armbånd av en glidelås!

 

Les også:


Noe positivt i postkassen

Bli med i facebook gruppen

En facebook gruppe hvor medlemmene deler positivitet!

Til Facebook gruppen

feelings.no - Feel good!

Disclaimer
Om oss | Kontakt oss

TIPS OSS
Send e-post

BIDRA MED INNHOLD?
Kontakt oss i dag

© feelings.no 2008 - 2024 | All kopiering og videreformidling av innhold på feelings.no er forbudt uten skriftlig tillatelse.
En tjeneste fra Comito AS