Skjønnhetstipsene du må se!

Skjønnhetstipsene du må se!

Skrevet av: Christel Andersen - feelings.no

Det er helt utrolig hvordan vi kan bruke frukt og grønt, eddik, egg og oljer til skjønnhetspleie og velvære. Her får du en rekke superenkle tips og trisk til både hud og hår!

 

Verdifulle hårtips
Grapefrukt- eller sitronjuice som du siler, kan du bruke som en enkel rensekur til oljete/fett hår! Skyll bare håret med juicen, og vips du er ferdig.

 

Avokado inneholder mange oljer, og kan derfor fungere som balsam. Mos den, og smør det inn i håret. Enkelt og veldig effektivt!

 

Egg gir både mykt og fyldig hår. Eggeplommen er perfekt til tørt hår, og eggehviten er super til oljete og fett hår. Smør det inn i håret, vent noen minutter før du skyller godt ut.

 

Kaldpressede vegetabilske oljer beskytter håret og gir glans. Kokosolje, olivenolje, mandelolje og jojobaolje er alle gode oljer å bruke til håret. Fordel oljen i håret, spesielt i tuppene, og skyll og vask godt!

 

Skyll håret med eddik før du skyller siste gang. Håret blir skinnende og blankt. Perfekt for de med lyst hår! Eddik bleker også.

 

Kok opp en kvist med einer. Sil så av vannet, og skyll håret grundig med det! Da skal du se håret blir blankt og fint! Husk at effekten blir bedre om man lar produktene virke litt i håret. Vent derfor noen minutter før du skyller og vasker håret. Mens du venter anbefales det å ta en deilig ansiktsmaske, eller kanskje et fotbad. Da blir følelsen av velvære enda bedre etterpå!

 

Skjønnhetstips til hele kroppen

Mandelolje er perfekt for å styrke negler og neglebånd. Masser litt olje på hver negl og neglebåndene når du føler behov for det.

 

Olivenolje er, tro det eller ei, en fantastisk sminkefjerner. Dessuten etterlater oljen huden din myk og glatt da den er veldig fuktighetsgivende!

 

Kokosolje vil gi selv den tørreste hud fuktighet!

Gni noen isbiter i ansiktet! Kulden lukker porene dine og øker blodsirkulasjonen.

 

Honning har en sterk healende og antiseptisk virkning. Smør litt honning på kviser eller betennelser og sov med det over natten. Honningen vil forhåpentligvis drepe det meste av infeksjoner!

 

Miks sammen yoghurt og sitronjuice. Det blir en fantastisk håndkrem!

 

Smør ansiktet inn med yoghurt hver morgen. La det virke litt før du skyller av med kaldt vann. Yoghurt bidrar til å holde ansiktsfargen din sunn og frisk!

 

Avokado alene fungerer veldig bra som en maske. Mos innmaten, og smør det på ansiktet. La virke i 10 – 15 minutter før du skyller av med varmt vann.

 

Mos en banan og du har en ansiktsmaske. La den virke i maks 10 minutter og rens godt av! 

 

NB! Pass opp dersom du er allergisk!

 

Les også:


Noe positivt i postkassen

Bli med i facebook gruppen

En facebook gruppe hvor medlemmene deler positivitet!

Til Facebook gruppen

feelings.no - Feel good!

Disclaimer
Om oss | Kontakt oss

TIPS OSS
Send e-post

BIDRA MED INNHOLD?
Kontakt oss i dag

© feelings.no 2008 - 2024 | All kopiering og videreformidling av innhold på feelings.no er forbudt uten skriftlig tillatelse.
En tjeneste fra Comito AS