Disse matvarene gir deg vakker hud!

Disse matvarene gir deg vakker hud!

Skrevet av: feelings.no

Kosthold er den viktigste delen av en god hudpleie rutine. Som det gamle ordtaket sier, skjønnhet kommer virkelig innenfra. Uansett hvor mye penger eller innsats du bruker på ansikts produkter, vil huden nesten alltid reflektere hva som kommer inn i kroppen. En diett rik på mye sukker og korn har for eksempel vist seg å utløse kviser, men den gode nyheten er at du også kan spise og drikke deg til vakker hud. 

 

Bruk de følgende matvarene i kostholdet ditt så mye som mulig for å oppnå huden du alltid har ønsket deg!

 

1. Gulrøtter
Vitamin A
Hjelper deg å opprettholde godt syn, tenner og bein samtidig som man sikrer normal hudcelle utvikling og fastere hud.

 

2. Bær
Vitamin C
Støtter immunforsvaret, hjelper huden å gro skikkelig, og kan hjelpe deg å oppnå et vakkert og glødende utseende. Blåbær, jordbær, bjørnebær og solbær er spesielt rik på vitamin C. 

 

3. Paranøtter 
Vitamin A og C
En liten håndfull av paranøtter kan gi din daglige tilførsel av delen, en antioksidant som fungerer med vitamin A og C for å øke immunforsvaret. En rik diett på selen kan beskytte mot hudkreft, solskader og pigmentflekker. 

 

4. Persille
Vitamin K, A og C.
Hjelper huden og helbrede seg selv og fremmer elastisitet og god hudtone.  Persille kan også rense urinveiene og nyrene, redusere urenheter og rødhet. Persillen har antibakterielle og soppdrepende egenskaper som desinfiserer porene og forhindrer akne.

 

5. Helkorn
Vitamin B
Reparerer hudskader, opprettholder glatthet og smidighet, og regulerer talgproduksjon. Hjelper hudcellene med å produsere fett, slik at huden ikke blir tørr og flassete. 

 

Husk å drikke rikelig med vann for å holde huden hydrert. Herbal og grønn te er også bra, men hold deg unna sukkerholdig saft og brus. 


Noe positivt i postkassen

Bli med i facebook gruppen

En facebook gruppe hvor medlemmene deler positivitet!

Til Facebook gruppen

feelings.no - Feel good!

Disclaimer
Om oss | Kontakt oss

TIPS OSS
Send e-post

BIDRA MED INNHOLD?
Kontakt oss i dag

© feelings.no 2008 - 2024 | All kopiering og videreformidling av innhold på feelings.no er forbudt uten skriftlig tillatelse.
En tjeneste fra Comito AS