Føl deg bedre på 1-2-3!

Føl deg bedre på 1-2-3!

Skrevet av: Christel Andersen - feelings.no

Du kjenner kanskje igjen dette bildet? Jeg synes det fortjener en liten spalte, da det sier veldig mye om hvordan man kjapt, enkelt og veldig greit kan endre sitt humør til det bedre.

Fysiologien vår har veldig mye med vårt indre liv å gjøre. Følelser, tanker og humør kommer til uttrykk gjennom fysiologien. Du synes kanskje det høres for enkelt ut å skulle endre litt på hodet når du går, men det kan gi utrolige resultater.

Gå med selvtillit og hevet hode
Første gang jeg prøvde dette var under min utdannelse som NLP coach. John Tolmie, vår lærer, ga beskjed om at vi skulle ut å gå. Javel, tenkte jeg, det kan sikkert gjøre godt det..

Før vi skulle ut å gå fikk vi beskjed om å tenke på to, tre positive affirmasjoner. Jeg valgte; “Jeg er lykkelig, frisk og har rikdom i livet mitt”. Dette skulle vi si til oss selv mens vi gikk en runde ute. Og det VIKTIGSTE av alt var at hodet skulle heves, haka skal peke litt opp, men ikke så det blir ubehagelig. Mer som at du strekker deg oppover mot himmelen, både med rygg og hode!

Jeg gikk ut, med mine medstudenter. Vi pratet ikke med hverandre, bare gikk rundt. Etter KORT tid merket jeg forskjell. Og det var ikke det at jeg hadde dårlige følelser fra før, jeg hadde en fin dag jeg, og den ble enda bedre når jeg gikk ut med hevet hode. Følelsen i kroppen endret seg rett og slett. Jeg følte meg annerledes.

Men dette må oppleves for å forstå! Gå deg en tur, hold hodet hevet og si affirmasjonene du har valg til deg selv. Før du vet ordet av det har du endret din følelse til det bedre!

Neste gang du står fast i en tanke, har en litt dårlig dag eller bare føler deg i dårlig form: GÅ UT MED HEVET HODE! 

 

 

Les også:


Noe positivt i postkassen

Bli med i facebook gruppen

En facebook gruppe hvor medlemmene deler positivitet!

Til Facebook gruppen

feelings.no - Feel good!

Disclaimer
Om oss | Kontakt oss

TIPS OSS
Send e-post

BIDRA MED INNHOLD?
Kontakt oss i dag

© feelings.no 2008 - 2024 | All kopiering og videreformidling av innhold på feelings.no er forbudt uten skriftlig tillatelse.
En tjeneste fra Comito AS