Podcast oversikt
feelings.no - Feel good!
 

FORSIDEN


Oppdaterte nyheter
 

HELSE OG LIVSSTIL


Hold kroppen og hjernen i form
 

PERSONLIG UTVIKLING


Øk din selvinnsikt og utvid horisontene
 

BEHANDLERE OG TERAPEUTER


Finn profesjonell hjelp
 

AKTIVITETER


Gjør noe nytt i dag!
 

HOROSKOP


Gratis horoskop
 

EKSPERTHJELP


Snakke med noen nå?
 
Øvelser

Øvelser


Lettlærte hverdagsøvelser som kan gi deg et bedre liv!
Lag din egen hudpleie

Hår- og hudpleie


Oppskrifter på hjemmelagde hår- og hudpleieprodukter.
Kast terningen

Kast terningen


Prøv vår terningkaster! Kast enten 1 eller 2 terninger.
Alternativmesser

Alternativmesser


Se vår oversikt over alternativmesser i 2018.
Diskusjonsforum

Diskusjonsforum


Delta i spennende diskusjoner med likesinnende.
 

Velg ditt stjernetegn

Velg fylke

Velg fylke

Engler: "Gevedi"

Gå til forrige temaEnergibalansering
Velg tema
EnhetsterapiGå til neste tema

Engler


Engler - Artikler

» "Gevedi"

» Doreen Virtue til Norge

» Hva er engler?

» Erkeengler

» Erkeengelen Gabriel

» Erkeengelen Michael

» Erkeengelen Raphael

» Erkeengelen Uriel

Din artikkel publisert her? Klikk her


Engler - Aktører

Christel Andersen | Rolvsøy

Din bedrift oppført her? Klikk her!


Engler i forumet

» Uriel | Av: Frisørfia

» "Ukens engel" | Av: Christel Andersen

» Erkeengel | Av: Brita

» Englehistorier! | Av: Christel Andersen

Opprett en ny tråd om Engler i forumet! Klikk her


 

"Gevedi"

Av: feelings.no

 

Jordens utvikling og en sjels livssyklus gjennom
17 000 år

En seraf av høyeste engleorden i Evighetens rike, oppdager ved en tilfeldighet, at en gang i fremtiden er lyset i ferd med å slukkes på Jorden. Dette er dramatisk, og skaper stor forskrekkelse i Evighetens rike. Uten lysets kraft, er forbindelsen mellom menneskene, og englene i Evighetens rike fortapt.


Serafene iverksetter straks en plan for å forhindre at mørket får fotfeste på Jorden.
Erkeengelen Zadchiel, blir tilkalt, men det viser seg at han trenger bistand i arbeidet mot mørket som brer seg. Zadchiel velger en egnet sjel til den krevende oppgaven. Sjelen må søke tilbake til sin opprinnelse på Jorden, og mellom sine liv, for å forstå meningen med den oppgaven den har fått.


Sjelen må gjenoppleve hendelser i tidligere liv. Til slutt blir den bevisst sin oppgave, og kan være til hjelp i arbeidet med å spre lyset på Jorden. Underveis oppnår sjelen kontakt med -, og får beskyttelse og støtte av skytsengelen, Amethyst og alvene i Usynlighetens rike.
Uten lysets kraft, er forbindelsen mellom menneskene, og englene i Evighetens rike fortapt.


”Gevedi” tar opp flere av samfunnets mørke skyggesider. Men forfatteren, Ingunn Brattlid, skaper en flott balanse mellom godt og vondt, da vi også følger engler og alver, som gjør alt de kan for å skape harmoni og kjærlighet på jorden. Dette gjør de gjennom en spesielt utvalgt sjel, som gjennom sitt liv får oppleve både smerte, sorg, fortvilelse, og hun får også kjenne hvordan det er når mørket tar tak i henne, og holder henne fast. Men ved hjelp av lysets stråler, kommer hun seg unna, og hun begynner å forstå hva kjærlighet og omtanke kan gjøre for henne selv, og også verden rundt henne. Kanskje vi har noe å lære - vi kan slippe unna mørket, men da må vi ha fokus på lyset.


Politikk og engler
Ingunn mener at det spirituelle og åndelige godt kan få en større plass i samfunnet og politikken. Men jeg tror nok ikke hun mener at vi alle skal snakke med engler, eller ta en prat med alvene. Det er nok mer det etiske og moralske i det hele. Og ikke minst det å være bevisst. Det å se hva som virkelig skjer rundt oss, og se konsekvenser av valg vi tar. Det handler om å se helheten. Og i helheten er vi alle en del. Også miljø, og de som havner utenfor samfunnets aksepterte grenser.

 

Det er riktignok en fabel/roman hvor fortelling og fantasi er viktige ingredienser, men innholdet og noen av problemstillingene er i alle høyeste grad virkelige. Jeg ser det i alle fall slik, at mange av de tingene som blir tatt opp i boken er til refleksjon for oss som leser den. Om vi ikke får med oss engler og alver i hverdagen, så får vi i alle fall med oss alt om krig, sult, politiske debatter og andre tragiske ting som skjer rundt om i verden. Men hva hadde vi gjort, som enkeltmennesker, om vi kunne påvirke utviklingen av samfunnet og verden i større grad?


”Gevedi” handler altså ikke bare om spirituelle og åndelige temaer, selv om dette er viktige temaer i boken. Det er først når man ser på alle aspektene i boken at man kan se helheten. Kort fortalt er det mørket mot lyset og hvordan man kan kjempe for å være på lysets side. 

 

Fantasi og virkelighet forenes

Boken er velstrukturert, og det er vanskelig å legge den fra seg når man først har begynt. Historien i boka er veldig spennende, og det er hele tiden fortalt livlig og fantasifullt. Det setter i gang ens egen fantasi, og før du vet ordet av det, er du selv med i den spennende ferden mellom flere dimensjoner og liv.


 Ingunn forteller at boken er ment å inspirere og skape refleksjon. Boken er også personlig for henne, da hun har integrert egne erfaringer og meninger i boken. Hun har selv et nært forhold engler, og den spirituelle virkeligheten har en stor betydning i Ingunns liv. Dette får vi også inntrykk av når vi leser boken, og man føler nærværet av forfatteren i ordene hun skriver.

 

Hun har alltid likt å skrive, men det er først nå at en bok har kommet på plass. Det er kanskje også en mening med det. Vi ser jo at samfunnet i dag blir mer og mer spirituelt bevisst og åndelig søkende. Ingunn gjør det helt klart at man fint kan leve med engler i livet sitt uten å være en drømmer. Livet vi har her på jorda må jo også leves, men det er nok ikke så dumt å ta med seg en engels moral når vi skal leve det jordiske liv!Ingunn har flere baller i luften. Hun er politiker, lærer, forfatter og hun driver i tillegg Exonero-senteret hvor det blant annet tilbys ulike typer behandling, selvutvikling, meditasjon og kurs

 

Ønsker du å lese mer om Ingunn Brattlid og "Gevedi" kan du gå til hennes hjemmeside, www.exonero.noSi din mening

 

Tips en venn


Navn *
Din mening
Frivillig informasjon om deg selv til andre lesere
e-post
Sted
Stilling
Husk at du er selv ansvarlig for de kommentarene du legger inn. Du er forpliktet til å følge norsk lov, samt utvise normal folkeskikk. Vi registrerer din IP adresse når du legger inn kommentar. Linker eller HTML er ikke tillatt.
 
heidi martinsen sier:07.09.2010 klokken 14:50 | Useriøs? Tips oss!
Boken er nydelig! Den balanserer så fint mellom det jordiske og det spirituelle. En herlig blanding, samt deilig å lese om engler og universet. Jeg har ventet lenge på en skjønlitterær bok som omhandler disse temaene . endelig!!! Anbefaler den på det varmeste - Takk til Ingunn!
  
 
Merete sier:07.09.2010 klokken 10:15 | Useriøs? Tips oss!
Ingunn - jeg har lest Gevedi - en reise med englene som jeg synes var fantastisk fin og som jeg varmt anbefaler andre å lese :o)) du er utrolig flink på så mange områder!!! Klemm :o))
  
 
Mitt navn sier:26.08.2010 klokken 14:16 | Useriøs? Tips oss!
Jeg har lest boken 2 ganger og oppdager nye ting hele tiden. Den mest interessante og givende av alle alternative bøker jeg har lest (det er mange). Du føler hele tiden at du er med på reisen. Dette må bli en film!
  
 
Christel Andersen sier:19.08.2010 klokken 11:36 | Useriøs? Tips oss!
Boken er utrolig fin å lese. Den vekker mange følelser, og den gir et bilde på verden, både den åndelige og den jordlige, som jeg liker veldig godt. Anbefaler den til alle som vil ut på en reise i eget sinn :)
Sted: Fredrikstad 
 
 
Ditt navn
Mottakers navn
Mottakers e-post
 
feelings.no - Feel good!

Telefon: 69 34 50 00
E-post: post@feelings.no

Disclaimer | Om oss | Kontakt oss
TIPS OSS
Send e-post

ANNONSERING
Kontakt oss i dag
Pålogging for aktører
BIDRA MED INNHOLD?
Kontakt oss i dag

BESØK OGSÅ
underskrift.no | Mediamakeriet | Estoffer | Gullpris  | Sølvpris
Bransjeoversikt
© feelings.no 2008 - 2018 | All kopiering og videreformidling av innhold på feelings.no er forbudt uten skriftlig tillatelse.