Podcast oversikt
feelings.no - Feel good!
 

FORSIDEN


Oppdaterte nyheter
 

HELSE OG LIVSSTIL


Hold kroppen og hjernen i form
 

PERSONLIG UTVIKLING


Øk din selvinnsikt og utvid horisontene
 

BEHANDLERE OG TERAPEUTER


Finn profesjonell hjelp
 

AKTIVITETER


Gjør noe nytt i dag!
 

HOROSKOP


Gratis horoskop
 

EKSPERTHJELP


Snakke med noen nå?
 
Øvelser

Øvelser


Lettlærte hverdagsøvelser som kan gi deg et bedre liv!
Lag din egen hudpleie

Hår- og hudpleie


Oppskrifter på hjemmelagde hår- og hudpleieprodukter.
Kast terningen

Kast terningen


Prøv vår terningkaster! Kast enten 1 eller 2 terninger.
Alternativmesser

Alternativmesser


Se vår oversikt over alternativmesser i 2019.
Diskusjonsforum

Diskusjonsforum


Delta i spennende diskusjoner med likesinnende.
 

Velg ditt stjernetegn

Velg fylke

Velg fylke

Alternativmessen i Oslo 2018 - Foredrag og workshops

Foredrag og workshops

FEB
lørdag
17

Healingdemonstrasjoner

Foredrag av Borak Lovian
Borak har jobbet med healing på fulltid siden han var 22 år, og er en av Norges mest erfarne innenfor teknikken Kirurgisk Healing. Han har mange utdannelser i healing, selvutvikling o.l. og har nå til sist utviklet og kanalisert sitt eget nye healingsystem med en kraftig energi og mange gode teknikker. Borak Lovian forklarer healing ut fra sine egne erfaringer og demonstrerer healingkraften underveis. Du får også kjenne på dine egne healingevner og hvordan tankekraften vår kan påvirke oss. De som ønsker kan skrive seg opp og få en gratis fellesfjernhealing etter messa for å kjenne healing i praksis.
Tid 11:30 - 12:15  - Gratis
 
 

Hvordan være et medium

Workshop av Therese Hussein
Jeg vil holde et foredrag om det å være et Medium. Det er åpent for å ta imot spørsmål fra publikum på slutten. Til slutt vil jeg holde en demonstrasjon. Da viser jeg hvordan jeg jobber som Medium og med den andre siden.....
Tid 11:30 - 12:15  - Gratis
 
 

Vikingkortene - Bli med inn i den magiske urnordiske tradisjonen

Foredrag av Eli Wium
Eli Wium er en av landets kjente klarsynte og har laget de 81 vakre spådomkortene sammen med illustratøren August Tyvjo.I det norrøne og urnordiske tiden, var spådom viktig for samfunnet. Disse nye spådomskortene er bygget på eldgammel visdom, er laget for å gi deg en god innføring i både spådom og den norrøne spådomstradisjonen. Kortene er delt inn i fire grupper: symboler fra norrøn tiden, den norrøne gudeverden, runer og samfunnet til det norrøne folk. Eli har brukt lang tid på å lage disse kortene, og fordypet seg i den norrøne og urnordiske historien, slik at kortene blir mest mulig riktig i forhold til den kunnskapen vi har i dag om vikingtiden.
Tid 11:30 - 12:15  - Gratis
 
 

Aura-Seanse

Foredrag av Paul Buskum
Undertegnede har sett Aura siden 1958 på mennesker og dyr, med bare øynene. Aldri klart å slå denne evnen av. Lært etter vært å tolke farger og fargekombinasjoner i Auraen. Jeg forteller litt om fargenes betydning i Auraen på seansen. Noen av publikum får muligheten til å få avlest Chakraene og rense/tette Auraen. Ser om du har hjelpere. Jeg foretar Aura – Chakralesing , tetter og renser eventuelt din Aura på min Stand.
Tid 12:25 - 13:10  - Gratis
 
 

Clairvoyant/Medium

Foredrag av Phil Phillips
Han er født med synske evner. For over 32 år siden ble han et medium. Phil vil fortelle om sine evner, og foreta spennende demonstrasjoner under foredraget. Foredraget er på engelsk. Møt Phil som tar turen fra England bare for å møte sitt norske publikum.
Tid 12:25 - 13:10  - Gratis
 
 

Meditasjon med blokkerings løsning

Foredrag av Sibylle Daniel
Sibylle snakker om seg selv og sitt liv. I tillegg blir det rens og påfyll av energi .....
Tid 12:25 - 13:10  - Gratis
 
 

Hva er Mental Trening? Og hva kan du bruke det til?

Workshop av Stein Kvalheim
Møt en av Norges mest erfarne Mentale Trenere, Stein Kvalheim. Lær enkle mentale teknikker som virker. Kommunisere bedre – med deg selv og andre. Tolk/bruk kroppsspråk, en nyttig kompetanse. Kunnskap om mental trening - skap deg en ny hverdag!
Tid 12:25 - 13:10  - Gratis
 
 

Aura-farger og deres betydning

Foredrag av Aura-Visjon
NYHET: Vi har nå det aller nyeste innen Aurafoto med 3D bilder, og rapporter på mange språk – inkludert dansk. Vi forteller om de ulike betydningene av fargene i Auraen og i Chakraene. Hvor fargene er plassert kan ha forskjellig betydning – og om det er i auraen eller i et chakra. Kan chakraene ha ”feil” farge, og hva betyr i så fall det? Er det sant at Auraen endrer seg hele tiden – og hvorfor skal man da ta aurabilde? Du får et innblikk i betydningen av fargene som gjør at du kan forstå deg selv bedre.
Tid 13:20 - 14:05  - Gratis
 
 

Ånder i hus og på besøk hos deg – Foredrag med spørrerunde

Foredrag av NSF
Lær mer om hvordan åndeverden fungerer. Hvorfor kommer de på besøk til deg, hva skal de i ditt hus. Hva vil de og hvordan kan du forholde deg til dem. Hvordan kan du snakke med dem. Dette og mange andre spørsmål vil bli tatt opp på foredraget. Vi garanterer en spennende time, hvor du kan lære en masse og få et bedre forholdt til åndeverden. Foredraget vil være med André Kirsebom, medium, healer og leder av Norske Spiritualist Forening
Tid 13:20 - 14:05  - Gratis
 
 

Tarotkort og det hellige

Foredrag av Per Henrik Gullfoss
Evnen til å se inn til essensen og bak sløret er tarotkortenes største gave. Hva trenger du for å åpne portene inn til kontakt med det Hellige her og nå?
Tid 13:20 - 14:05  - Gratis
 
 

Fordelene ved å bruke urter og krydder i maten

Foredrag av Eva Fjeldstad
En spennende, smakfull og krydret opplevelse. I dette foredraget fokuserer Eva Fjeldstad på hvorfor vi bør bruke krydder og urter i maten i tillegg til å nevne viktige poenger om tarmbakterienes innvirkning på helsa vår. Krydder og urter har “glemte” egenskaper som vi med fordel kan utnytte i mye større grad enn vi gjør. Det viser seg at urtene og de tørkede krydderne rydder opp i bakteriebalansen i tarmen og bidrar til å senke stress blant annet. Igjen ser vi spennende sammenhenger mellom det vi spiser og vår fysiske og psykiske helse. Du får et innblikk i flere enkeltkrydderes og krydderblandingers virkninger på fordøyelsen og også noen eksempler på hvordan de kan brukes i maten. Boken kan kjøpes av Eva etter foredraget og på www.kolofonshop.no
Tid 13:20 - 14:05  - Gratis
 
 

Trommeseanse

Foredrag av Brita Anjana
Kom å bli med inn i drømmeverden med Tromme, Rasle og vokal.
Tid 14:15 - 15:00  - Gratis
 
 

Beskjeder fra guidene

Foredrag av Karita F
Jeg, Karita F, er født klarsynt og har hatt evner hele livet mitt. Velkommen til et impulsivt og unikt foredrag da vi ikke vet hva som "kommer ned" fra den andre siden.
Tid 14:15 - 15:00  - Gratis
 
 

Livet avspeiles i hendene våre

Foredrag av Torkil Kjelstrup
Akkurat som fingeravtrykkene våre er unike, er hendene også det. Ved å se på linjer, mønstre og former i hånden og fingrene, kan jeg se dine styrker og svakheter innenfor mange emner som behov angående arbeid og fritid, kjærlighetsforhold, følelsesmessige og mentale føringer, hvordan du har benyttet dine medfødte evner og hva det kommende året bringer. Gjennom å bli kjent med sammensetningen av dine forskjellige sider og behov, er det lettere å bruke egenskapene sine riktig for å utnytte dem på best mulig måte. På foredraget forteller jeg om håndanalyse som metode, hva det er og hvordan det fungerer i praksis. Håndanalyse eller kiromanti er en svært gammel vitenskap. Torkil er elev av James Holliman og har drevet og analysert hender siden 1989 og reist over hele Norge med håndanalyse. Torkil bruker den gamle vitenskapen videreutviklet ved amerikansk forskning tilrettelagt for det moderne mennesket som ønsker å forstå seg selv og bruke sine ressurser hensiktsmessig, og utvikle seg personlig og åndelig. Han har også tidligere holdt grunnkurs trinn 1 og videregående trinn 2.
Tid 14:15 - 15:00  - Gratis
 
 

Numerologisk blikk på 2018

Foredrag av Yvette Westrum
Da har vi kommet inn i det nye året 2018, som numerologisk blir et globalt år 11/2. I numerologi er tallet 11 et Mestertall - som betyr at det er av høy vibrasjonsfrekvens og virker innenfor det spirituelle, magiske og transcendentale. Mestertall har stort potensial for læring og vekst, og kan gi store forandringer i livet ditt.Tallet 11 er det mest intuitive nummeret og er en klar kanal til underbevisstheten. Dette er et år med fokus på intuisjon, hjerte, samarbeid, forhold, dualitet og ikke minst kjærlighet. La deg inspirere av dette spennende foredraget, se dyp inn i din sjel, ditt hjerte og velg den riktige veien, fylt av kjærlighet og tålmodighet.
Tid 14:15 - 15:00  - Gratis
 
 

Dr. Henning Hai Lee Yangs fantastiske spådommer og nær-døden-opplevelser

Foredrag av Dr.Henning Hai Lee Yang
Han skal bl.a. fortelle historien fra Scandinavian Star og nær-døden-opplevelser fra sin barndom og voksen alder..... Alle er hjertelig velkomne og foredraget er gratis.
Tid 15:10 - 16:10  - Gratis
 
 

Aloe Vera - Mavens beste venn

Foredrag av Bjørn Bråte
Aloe har vært i bruk i tusenvis av år. Hvorfor?
Tid 15:10 - 15:40  - Gratis
 
 

HEALINGENERGI - min reise med healingkraften

Foredrag av Willy Hansen
Dette er en workshop, hvor du får kjenne på hvordan healingenergien kan virke på deg. Mange mennesker sliter i dag med smerter og lidelser - det er tankene, følelsene og opplevelsene våre som spiller inn på hvordan vi har det. Vi sier det er i motgang vi blir sterkere. Her kan du få et virkelig godt verktøy for å håndtere motgang bedre. I sjelen til alle mennesker ligger en lengsel etter kjærlighet og forening med det åndelige. For meg har reisen med HEALINGKRAFTEN vært en måte å rense ut gammel energi for å komme opp i høyere bevissthet. I workshopen forteller jeg om min egen åndelige reise, fra smerte og adskillelse og til forening med høyere bevissthet. Jeg vil også fortelle og vise praktisk, gjennom demonstrasjon på frivillige deltagere i workshopen, hvordan jeg bruker kraften av HEALINGENERGI til å hjelpe andre mennesker å komme ut av deres smerte og lidelse, slik at de kan komme inn i et bedre liv for seg selv. Jeg har fått veldig gode tilbakemeldinger på mitt energiarbeid, noe dere kan lese om i Min gjestebok på min hjemmeside www.healingenergi.net. Kjent fra TV2 og andre medier. Bli med og opplev noe som du kanskje aldri har opplevd før.
Hjerteklem Willy
Tid 15:10 - 15:55  - Gratis
 
 

Magien med ditt stjernetegn

Foredrag av Per Henrik Gullfoss
Din sjel hadde en plan med å bli født som deg. Ditt fødselshoroskop er veikartet til denne planen.
Tid 15:10 - 15:55  - Gratis
 
 

AuraTransformasjon™

Foredrag av Berit Hagbartsen m/flere
AuraTransformasjon™ er en permanent og gjennomgripende utvidelse av din personlige bevissthet som gir deg større utstråling, handlekraft og intuisjon. AuraTransformasjon™ løser ikke problemene for deg, men gir deg større kraft til å gjøre noe med tingene. Foredraget holdes av Hilde Bekken- In To The Flow Eli Onsvaag May Solfrid B Hoverud Berit Hagbartsen- Veien videre
Tid 16:05 - 16:50  - Gratis
 
 
 

Kanalisering og Healing Demonstrasjon - Norsk Spiritualistisk Trossamfunn

Foredrag av Andre Kirsebom
Ønsker du kontakt med dine kjære som har gått bort. Noen av Norges beste medium vil nå demonstrere en slik kontakt for deg på denne storseansen. Demonstrasjonen og informasjonen er ved Norsk Spiritualistisk Trossamfunn og Norsk Spiritualist Forening. Norsk Spiritualist Forening jobber for å fremme spiritualismen i Norge, gjennom kurs, foredrag og organisering og sertifisering av medium. Norsk Spiritualistisk Trossamfunn tilbyr åndelige og healing kvelder, konfirmasjon, navnedag, bryllup og gravferder. Vi har nå avdelinger i Oslo seks andre steder i Norge.
Tid 16:05 - 16:50  - Gratis
 
 

Er tarmhelsa viktig for spirituell og åndelig utvikling?

Foredrag av Eva Fjeldstad
Tarmbakteriene er viktige for å ha god tarmhelse. I dette foredraget går Eva Fjeldstad gjennom hvordan ulike matvarer påvirker tarmbakteriene og tarmhelsa og hvordan de kan kombineres for å øke den positive effekten ytterligere. Foredraget tar utgangspunkt i den nye boka “Takk for maten! Boka som tarmen din har ventet på.” (se www.takkformaten.biz) “Alle” er nå kjent med at forstyrrelser i tarmbakteriefloraen og lekk tarm kan føre til store helseproblemer. Forskning viser at tarmbakteriene ikke bare styrer vår fysiske helse, men også om vi føler oss deprimerte, eller er lykkelige – og til og med hva slags mat vi har lyst på. Kommunikasjonen mellom kroppen og hjernen er kompleks og interessant. Eva gir oss et innblikk på en interessant og forståelig måte. Men hvordan kan maten og bakteriene i tarmen også påvirke vår spiritualitet og åndelighet? Det skal Eva også snakke om i dette spennende foredraget. Boken kan kjøpes av Eva etter foredraget og på www.kolofonshop.no
Tid 16:05 - 16:50  - Gratis
 
 

Latira klarsynt medium

Foredrag av Laila Ranvik
En seanse hvor jeg tar ned besøk fra dine kjære og nære.og litt om medium og klarsynet jeg holder på med.
Tid 16:20 - 17:05  - Gratis
 
 

Seanse - Tidligere liv

Foredrag av Borak Lovian
Det er ikke første gang vi lever her på jorda. De aller fleste av oss har levd mange ganger før. Borak Lovian vil først forklare ut i fra eget ståsted og egne minner om reinkarnasjon og hvordan det fungerer. Han er klarsynt og ser bl.a. aura, hjelpere, naturvesener, engler, fremtid, tidligere liv m.m. Etterpå bruker han disse evnene for å skue bakover i tiden og avdekke noe av hva vi har gjort før. Han plukker ut flere i salen og beskriver noen av deres tidligere tilværelser her på jorda. Man har opplevd både positivt og negativt gjennom tidene og starter ikke alltid med blanke ark her i livet. Velkommen til en spennende og lærerik workshop.
Tid 17:00 - 18:30  Pris 200,-
 
FEB
søndag
18

Trommeseanse

Foredrag av Brita Anjana
Kom å bli med inn i drømmeverden med Tromme, Rasle og vokal.
Tid 11:30 - 12:15  - Gratis
 
 

Er tarmhelsa viktig for spirituell og åndelig utvikling?

Foredrag av Eva Fjeldstad
Tarmbakteriene er viktige for å ha god tarmhelse. I dette foredraget går Eva Fjeldstad gjennom hvordan ulike matvarer påvirker tarmbakteriene og tarmhelsa og hvordan de kan kombineres for å øke den positive effekten ytterligere. Foredraget tar utgangspunkt i den nye boka “Takk for maten! Boka som tarmen din har ventet på.” (se www.takkformaten.biz) “Alle” er nå kjent med at forstyrrelser i tarmbakteriefloraen og lekk tarm kan føre til store helseproblemer. Forskning viser at tarmbakteriene ikke bare styrer vår fysiske helse, men også om vi føler oss deprimerte, eller er lykkelige – og til og med hva slags mat vi har lyst på. Kommunikasjonen mellom kroppen og hjernen er kompleks og interessant. Eva gir oss et innblikk på en interessant og forståelig måte. Men hvordan kan maten og bakteriene i tarmen også påvirke vår spiritualitet og åndelighet? Det skal Eva også snakke om i dette spennende foredraget. Boken kan kjøpes av Eva etter foredraget og på www.kolofonshop.no
Tid 11:30 - 12:15  - Gratis
 
 

Vikingkortene - Bli med inn i den magiske urnordiske tradisjonen

Foredrag av Eli Wium
Eli Wium er en av landets kjente klarsynte og har laget de 81 vakre spådomkortene sammen med illustratøren August Tyvjo.I det norrøne og urnordiske tiden, var spådom viktig for samfunnet. Disse nye spådomskortene er bygget på eldgammel visdom, er laget for å gi deg en god innføring i både spådom og den norrøne spådomstradisjonen. Kortene er delt inn i fire grupper: symboler fra norrøn tiden, den norrøne gudeverden, runer og samfunnet til det norrøne folk. Eli har brukt lang tid på å lage disse kortene, og fordypet seg i den norrøne og urnordiske historien, slik at kortene blir mest mulig riktig i forhold til den kunnskapen vi har i dag om vikingtiden.
Tid 11:30 - 12:15  - Gratis
 
 

AuraTransformasjon™

Foredrag av Berit Hagbartsen m/flere
AuraTransformasjon™ er en permanent og gjennomgripende utvidelse av din personlige bevissthet som gir deg større utstråling, handlekraft og intuisjon. AuraTransformasjon™ løser ikke problemene for deg, men gir deg større kraft til å gjøre noe med tingene. Foredraget holdes av Hilde Bekken- In To The Flow Eli Onsvaag May Solfrid B Hoverud Berit Hagbartsen- Veien videre
Tid 12:25 - 13:10  - Gratis
 
 
 

Trommehealing

Foredrag av Borak Lovian
Trommer er brukt av sjamaner og andre i uminnelige tider som et sterkt healing instrument. Den jevne rytmen gjør også at man slapper godt av og kan la sinnet reise avgårde. Her kan du selv få kjenne hvordan det er å motta healing fra en tromme. Velkommen!
Tid 12:25 - 13:10  Pris 50,-
 
 

HEALINGENERGI - min reise med healingkraften

Foredrag av Willy Hansen
Dette er en workshop, hvor du får kjenne på hvordan healingenergien kan virke på deg. Mange mennesker sliter i dag med smerter og lidelser - det er tankene, følelsene og opplevelsene våre som spiller inn på hvordan vi har det. Vi sier det er i motgang vi blir sterkere. Her kan du få et virkelig godt verktøy for å håndtere motgang bedre. I sjelen til alle mennesker ligger en lengsel etter kjærlighet og forening med det åndelige. For meg har reisen med HEALINGKRAFTEN vært en måte å rense ut gammel energi for å komme opp i høyere bevissthet. I workshopen forteller jeg om min egen åndelige reise, fra smerte og adskillelse og til forening med høyere bevissthet. Jeg vil også fortelle og vise praktisk, gjennom demonstrasjon på frivillige deltagere i workshopen, hvordan jeg bruker kraften av HEALINGENERGI til å hjelpe andre mennesker å komme ut av deres smerte og lidelse, slik at de kan komme inn i et bedre liv for seg selv. Jeg har fått veldig gode tilbakemeldinger på mitt energiarbeid, noe dere kan lese om i Min gjestebok på min hjemmeside www.healingenergi.net. Kjent fra TV2 og andre medier. Bli med og opplev noe som du kanskje aldri har opplevd før.
Hjerteklem Willy
Tid 12:25 - 13:10  - Gratis
 
 

Latira klarsynt medium

Foredrag av Laila Ranvik
En seanse hvor jeg tar ned besøk fra dine kjære og nære.og litt om medium og klarsynet jeg holder på med.
Tid 12:25 - 13:10  - Gratis
 
 

Ånder i hus og på besøk hos deg – Foredrag med spørrerunde

Foredrag av Andre Kirsebom
Lær mer om hvordan åndeverden fungerer. Hvorfor kommer de på besøk til deg, hva skal de i ditt hus. Hva vil de og hvordan kan du forholde deg til dem. Hvordan kan du snakke med dem. Dette og mange andre spørsmål vil bli tatt opp på foredraget. Vi garanterer en spennende time, hvor du kan lære en masse og få et bedre forholdt til åndeverden. Foredraget vil være med André Kirsebom, medium, healer og leder av Norske Spiritualist Forening
Tid 13:20 - 14:05  - Gratis
 
 

Clairvoyant/Medium

Foredrag av Phil Phillips
Han er født med synske evner. For over 32 år siden ble han et medium. Phil vil fortelle om sine evner, og foreta spennende demonstrasjoner under foredraget. Foredraget er på engelsk. Møt Phil som tar turen fra England bare for å møte sitt norske publikum.
Tid 13:20 - 14:05  - Gratis
 
 

Meditasjon med blokkerings løsning

Foredrag av Sibylle Daniel
Sibylle snakker om seg selv og sitt liv. I tillegg blir det rens og påfyll av energi .....
Tid 13:20 - 14:05  - Gratis
 
 

Beskjeder fra guidene

Foredrag av Karita F
Jeg, Karita F, er født klarsynt og har hatt evner hele livet mitt. Velkommen til et impulsivt og unikt foredrag da vi ikke vet hva som "kommer ned" fra den andre siden.
Tid 14:15 - 15:00  - Gratis
 
 

Aura-Seanse

Foredrag av Paul Buskum
Undertegnede har sett Aura siden 1958 på mennesker og dyr, med bare øynene. Aldri klart å slå denne evnen av. Lært etter vært å tolke farger og fargekombinasjoner i Auraen. Jeg forteller litt om fargenes betydning i Auraen på seansen. Noen av publikum får muligheten til å få avlest Chakraene og rense/tette Auraen. Ser om du har hjelpere. Jeg foretar Aura – Chakralesing , tetter og renser eventuelt din Aura på min Stand.
Tid 14:15 - 15:00  - Gratis
 
 

Spåkort eller Veiledere på veien til å gjøre egne valg?

Foredrag av Per Henrik Gullfoss
Lær å se hvordan den frie vilje og skjebnen passer sammen som hånd i hanske.
Tid 14:15 - 15:00  - Gratis
 
 

Hva er Mental Trening? Og hva kan du bruke det til?

Workshop av Stein Kvalheim
Møt en av Norges mest erfarne Mentale Trenere, Stein Kvalheim. Lær enkle mentale teknikker som virker. Kommunisere bedre – med deg selv og andre. Tolk/bruk kroppsspråk, en nyttig kompetanse. Kunnskap om mental trening - skap deg en ny hverdag!
Tid 14:15 - 15:00  - Gratis
 
 

Aloe Vera - Mavens beste venn

Foredrag av Bjørn Bråte
Aloe har vært i bruk i tusenvis av år. Hvorfor?
Tid 15:10 - 15:55  - Gratis
 
 

Astrologi og bevissthet

Foredrag av Hege Haaland
Ingen kan si med sikkerhet hva bevissthet er, hvor den kommer og hvorfor vi blir, eller er, bevisste om noe og arbeider for øke den på enkelte felt og i andre tilfelle "stikker hodet dypere og dypere i sanden". Hege Haaland vil i sitt foredrag belyse forholdet mellom bevissthet og astrologi.
Tid 15:10 - 15:55  - Gratis
 
 

Hvordan være et medium

Workshop av Therese Hussein
Jeg vil holde et foredrag om det å være et Medium. Det er åpent for å ta imot spørsmål fra publikum på slutten. Til slutt vil jeg holde en demonstrasjon. Da viser jeg hvordan jeg jobber som Medium og med den andre siden.....
Tid 15:10 - 15:55  - Gratis
 
 

Dr. Henning Hai Lee Yangs fantastiske spådommer og nær-døden-opplevelser

Foredrag av Dr.Henning Hai Lee Yang
Han skal bl.a. fortelle historien fra Scandinavian Star og nær-døden-opplevelser fra sin barndom og voksen alder..... Alle er hjertelig velkomne og foredraget er gratis.
Tid 16:05 - 17:05  - Gratis
 
 

Kanalisering og Healing Demonstrasjon - Norsk Spiritualistisk Trossamfunn

Foredrag av NSF
Ønsker du kontakt med dine kjære som har gått bort. Noen av Norges beste medium vil nå demonstrere en slik kontakt for deg på denne storseansen. Demonstrasjonen og informasjonen er ved Norsk Spiritualistisk Trossamfunn og Norsk Spiritualist Forening. Norsk Spiritualist Forening jobber for å fremme spiritualismen i Norge, gjennom kurs, foredrag og organisering og sertifisering av medium. Norsk Spiritualistisk Trossamfunn tilbyr åndelige og healing kvelder, konfirmasjon, navnedag, bryllup og gravferder. Vi har nå avdelinger i Oslo seks andre steder i Norge.
Tid 16:05 - 16:50  - Gratis
 
 

Fordelene ved å bruke urter og krydder i maten

Foredrag av Eva Fjeldstad
En spennende, smakfull og krydret opplevelse. I dette foredraget fokuserer Eva Fjeldstad på hvorfor vi bør bruke krydder og urter i maten i tillegg til å nevne viktige poenger om tarmbakterienes innvirkning på helsa vår. Krydder og urter har “glemte” egenskaper som vi med fordel kan utnytte i mye større grad enn vi gjør. Det viser seg at urtene og de tørkede krydderne rydder opp i bakteriebalansen i tarmen og bidrar til å senke stress blant annet. Igjen ser vi spennende sammenhenger mellom det vi spiser og vår fysiske og psykiske helse. Du får et innblikk i flere enkeltkrydderes og krydderblandingers virkninger på fordøyelsen og også noen eksempler på hvordan de kan brukes i maten. Boken kan kjøpes av Eva etter foredraget og på www.kolofonshop.no
Tid 16:05 - 16:50  - Gratis
 
 

Numerologisk blikk på 2018

Foredrag av Yvette Westrum
Da har vi kommet inn i det nye året 2018, som numerologisk blir et globalt år 11/2. I numerologi er tallet 11 et Mestertall - som betyr at det er av høy vibrasjonsfrekvens og virker innenfor det spirituelle, magiske og transcendentale. Mestertall har stort potensial for læring og vekst, og kan gi store forandringer i livet ditt.Tallet 11 er det mest intuitive nummeret og er en klar kanal til underbevisstheten. Dette er et år med fokus på intuisjon, hjerte, samarbeid, forhold, dualitet og ikke minst kjærlighet. La deg inspirere av dette spennende foredraget, se dyp inn i din sjel, ditt hjerte og velg den riktige veien, fylt av kjærlighet og tålmodighet.
Tid 16:05 - 16:50  - Gratis
 

Utstillerliste

Utstillerliste - Alternativmessen i Oslo 2018 Utstillerliste - Alternativmessen i Oslo 2018

Til messeinformasjon

Alternativmessen i Oslo 2018 Alternativmessen i Oslo 2018

Arrangør

Saga Marketing AS

Saga Marketing AS

Kontaktperson Grete Tallaksrud
Telefon 96 50 90 81
E-post messe@sagamesser.no
Web http://www.sagames...
Kontakt oss Klikk her
feelings.no - Feel good!

Telefon: 69 34 50 00
E-post: post@feelings.no

Disclaimer | Om oss | Kontakt oss
TIPS OSS
Send e-post

ANNONSERING
Kontakt oss i dag
Pålogging for aktører
BIDRA MED INNHOLD?
Kontakt oss i dag

BESØK OGSÅ
underskrift.no | Mediamakeriet | Estoffer | Gullpris  | Sølvpris
Bransjeoversikt
© feelings.no 2008 - 2019 | All kopiering og videreformidling av innhold på feelings.no er forbudt uten skriftlig tillatelse.