Podcast oversikt
feelings.no - Feel good!
 

FORSIDEN


Oppdaterte nyheter
 

HELSE OG LIVSSTIL


Hold kroppen og hjernen i form
 

PERSONLIG UTVIKLING


Øk din selvinnsikt og utvid horisontene
 

BEHANDLERE OG TERAPEUTER


Finn profesjonell hjelp
 

AKTIVITETER


Gjør noe nytt i dag!
 

HOROSKOP


Gratis horoskop
 

EKSPERTHJELP


Snakke med noen nå?
 
Øvelser

Øvelser


Lettlærte hverdagsøvelser som kan gi deg et bedre liv!
Lag din egen hudpleie

Hår- og hudpleie


Oppskrifter på hjemmelagde hår- og hudpleieprodukter.
Kast terningen

Kast terningen


Prøv vår terningkaster! Kast enten 1 eller 2 terninger.
Alternativmesser

Alternativmesser


Se vår oversikt over alternativmesser i 2020.
Diskusjonsforum

Diskusjonsforum


Delta i spennende diskusjoner med likesinnende.
 

Velg ditt stjernetegn

Velg fylke

Velg fylke

HelseKlinikken - Infoside

Navigering: Til katalogen

Vi tilbyr noen av markedets mest effektive metoder for å ta vare på, forbygge, samt gjenopprette god helse! Vi tilbyr metoder for balansering og tilrettelegging for individ, tematikk og rom! Alt du trenger for å ta best vare på deg selv og din prosess!

INFORMASJON


Bevisstgjøring

For å bearbeide, forebygge og ta vare på helsen er det en fordel å bli litt bedre kjent med seg selv og sine mekanismer. Det er svært lite av livet vårt, og de opplevelsene vi til enhver tid har, som vi er i stand til å fange opp og registrere. Like lite er vi bevisst på vår egen adferd. Det aller meste av det vi gjør, sier og tenker gjennom en hel dag er autopiloter som vi selv ikke engang registrerer, og dermed heller ikke har kontrpll på!

Autopiloter

Vi styres ikke bare av vår dagsbevissthet, egentlig så får den svært lite med seg! Det meste av livet vårt styres av mekanismer - mønster og programmeringer - som vi er tillært, har fått gjennom erfaringer og minner. Det vi gjør i øyeblikket er i svært liten grad preget av de potensialene og valgene vi virkelig står overfor til enhver tid! Det er med andre ord mangt og langt som går oss hus forbi bare i løpet av en enkel hverdag!

Det samme gjelder handlingene våre: Hvor mange ganger har du ikke blitt oppgitt på deg selv fordi du gjør den samme gamle tabben om og om igjen, og når du bestemmer deg for å gjøre noe med det, så øker bare irritasjonen over at du alikevel fortsetter i det samme sporet!? Viljen kan man komme et stykke med, kombinasjonen vilje og disiplin, litt lenger. Men av og til sitter programmeringene så fast i oss gjennom sjokk, at det er lettere å gå forbi det med litt assistanse.

Se nye vinklinger

Vårt fokus er å legge til rette for at du kan få mer ut av livet ditt, situasjonen din og prosessen din. Vi assisterer deg til å forstå hvordan du kan ta bedre vare på din egen helse og trivsel gjennom å bevisstgjøre mønster og vaner. Se hva som er gunstig og ikke gunstig i forhold til prosessen din. Vi assisterer deg til å ta mer ansvar for deg selv og ditt liv og gjennom det skape deg en mer tilfredsstillende og givende tilværelse.

Faglig kompetanse

Terapeutene som arbeider her er selvstendige terapeuter som søker å arbeide i et flerfaglig fellesskap. Her finner du terapeuter som har fokus på å assistere og å tilrettelegge i din helbredelsesprosess, slik at du kan sette fart på din utvikling. Dette gjør vi gjennom å assistere deg i å bevisstgjøre tanke-, handlings- og reaksjonsmønstre, som begrenser deg i din livsutfoldelse.

Videre kan vi assistere deg til å se andre mulige valg som er tilgjengelige for deg, samt nye og alternative måter å bevege deg på. Tørre å gjøre det du har lyst til, finne gleden i livet og det du gjør, er og opplever. Livet skal leves og det er lov å være tilfreds, ha det gøy, utforske og eksperimentere med seg selv og egne grenser. På den måten lærer man seg selv å kjenne, sine styrker og svakheter, mønster og programmeringer. Når du kjenner deg selv en smule bedre vil du kunne ta mer bevisste valg, være mer våken, tilstede og deltagende i livet ditt!

KART


 
HelseKlinikken
TELEFON 22 41 42 52
ADRESSE Lille Grensen 7
0159 Oslo
WEBSIDE Klikk her for å gå til websiden
E-POST post@helseklinikken.oslo.no

KONTAKT HELSEKLINIKKEN NÅ!

Ditt navn (Påkrevd)
Telefon
E-post adresse
Melding (Påkrevd)

Ingen HTML
feelings.no - Feel good!

Telefon: 69 34 50 00
E-post: post@feelings.no

Disclaimer | Om oss | Kontakt oss
TIPS OSS
Send e-post

ANNONSERING
Kontakt oss i dag
Pålogging for aktører
BIDRA MED INNHOLD?
Kontakt oss i dag

BESØK OGSÅ
underskrift.no | Mediamakeriet | Estoffer | Gullpris  | Sølvpris
Bransjeoversikt
© feelings.no 2008 - 2020 | All kopiering og videreformidling av innhold på feelings.no er forbudt uten skriftlig tillatelse.