Podcast oversikt
feelings.no - Feel good!
 

FORSIDEN


Oppdaterte nyheter
 

HELSE OG LIVSSTIL


Hold kroppen og hjernen i form
 

PERSONLIG UTVIKLING


Øk din selvinnsikt og utvid horisontene
 

BEHANDLERE OG TERAPEUTER


Finn profesjonell hjelp
 

AKTIVITETER


Gjør noe nytt i dag!
 

HOROSKOP


Gratis horoskop
 

EKSPERTHJELP


Snakke med noen nå?
 
Øvelser

Øvelser


Lettlærte hverdagsøvelser som kan gi deg et bedre liv!
Lag din egen hudpleie

Hår- og hudpleie


Oppskrifter på hjemmelagde hår- og hudpleieprodukter.
Kast terningen

Kast terningen


Prøv vår terningkaster! Kast enten 1 eller 2 terninger.
Alternativmesser

Alternativmesser


Se vår oversikt over alternativmesser i 2019.
Diskusjonsforum

Diskusjonsforum


Delta i spennende diskusjoner med likesinnende.
 

Velg ditt stjernetegn

Velg fylke

Velg fylke
Navigering: Helse og livsstil > 10 gratis ting du kan gjøre med barna i sommer
10 gratis ting du kan gjøre med barna i sommer

10 gratis ting du kan gjøre med barna i sommer

Skrevet av: Christel Andersen - feelings.no

Det kan fort kjennes i lommeboka når man skal finne på noe med barna, og det er ikke alltid det er like lett å komme på ideer til hva man kan gjøre som ikke brenner hull i lommeboken. Derfor har vi funnet fram 10 morsomme ting hele familien kan gjøre sammen, som ikke koster mye eller enda bedre ting som er helt gratis!

 

1 Dra på stranda
Unger elsker ofte vann, så hvorfor ikke ta en dag på stranda! Husk bøtte og spade til de minste, og kanskje en luftmadrass til de litt større. Litt isvann og frukt setterprikken over i`en på en varm sommerdag.

 

2 Skogstur
Kle på dere passende klær og ta en tur i skogen. Skogsturer er perfekte selv når det er overskyet. Dere kan lage barkebåter å sende nedover bekker dere finner, se etter ekorn og fugler, og kanskje kan dere spise middagen ute i det fri.

 

3 Utespill
Ta med ungene utafor døra en times tid og gjør ting som er artige for dere alle sammen. Dere kan spille badminton, hoppe strikk eller tau, tegne med kritt på asfalten eller spille døball hvis dere får med dere naboungene!

 

4 Telttur
Ta med barna på et lite eventyr! Et telt og noen soveposer er alt dere trenger. Litt snacks og mat til bålet er også stas, for ikke å snakke om marshmallows til spennende kveldshistorier.

 

5 Fisketur
Hva er vel bedre enn å fiske kveldsmaten selv? Hvis dere er heldige biter fisken på stanga til ungene, det er garantert stor stas! Litt kaffe for de store, og litt kald drikke til de miste er toppen å ha i fiskepausene.

 

6 Plukke bær
Blåbær og bringebær kan dere finne nesten over alt. Ta med dere et spann hver, litt fruktsnacks og drikke så er dere i gang! La barna få lage syltetøy selv, perfekte gaver dersom det blir noe til overs, eller kanskje blir det pannekaker til middag?

 

7 Lage et bed
La ungene få en lite hageflekk. Der kan de plante grønnsaker eller blomster, og de har noe å gjøre resten av sommeren. Ja, for det må jo lukes og vannes jevnlig! Solsikker er for eksempel kjempestas, de vokser fort og de blir jo kjempestore!

 

8 Piknik
Ta lusnjen ute! dere kan dra til en park, i skogen eller bare rett ut i hagen. Lag en fin liten piknikkurv med drikke, litt enkel mat og for ekesempek fruktsnacks.

 

9 Dra på lekeplassen
For å gjøre det mer spennende for de voksne, inviter med et vennepar som har barn, ta med kaffe og litt kjeks og dere har deres egen liten pardate på lekeplassen. Ungene trenger et øye eller to i ny og ne, bytt på!

 

10 Kanotur
Det finnes mange steder hvor det går an å leie kano til en veldig rimelig penge. Ta med redningsvester, en enkel matpakke og litt drikke, og dra avsted. Ungene vil synes det er kjempestas. Er det varmt og godt kan det jo kanskje bli en dukkert på både stor og liten?

 

 

Les også:

Kommentarer

feelings.no - Feel good!

Telefon: 69 34 50 00
E-post: post@feelings.no

Disclaimer | Om oss | Kontakt oss
TIPS OSS
Send e-post

ANNONSERING
Kontakt oss i dag
Pålogging for aktører
BIDRA MED INNHOLD?
Kontakt oss i dag

BESØK OGSÅ
underskrift.no | Mediamakeriet | Estoffer | Gullpris  | Sølvpris
Bransjeoversikt
© feelings.no 2008 - 2019 | All kopiering og videreformidling av innhold på feelings.no er forbudt uten skriftlig tillatelse.