Podcast oversikt
feelings.no - Feel good!
 

FORSIDEN


Oppdaterte nyheter
 

HELSE OG LIVSSTIL


Hold kroppen og hjernen i form
 

PERSONLIG UTVIKLING


Øk din selvinnsikt og utvid horisontene
 

BEHANDLERE OG TERAPEUTER


Finn profesjonell hjelp
 

AKTIVITETER


Gjør noe nytt i dag!
 

HOROSKOP


Gratis horoskop
 

EKSPERTHJELP


Snakke med noen nå?
 
Øvelser

Øvelser


Lettlærte hverdagsøvelser som kan gi deg et bedre liv!
Lag din egen hudpleie

Hår- og hudpleie


Oppskrifter på hjemmelagde hår- og hudpleieprodukter.
Kast terningen

Kast terningen


Prøv vår terningkaster! Kast enten 1 eller 2 terninger.
Alternativmesser

Alternativmesser


Se vår oversikt over alternativmesser i 2019.
Diskusjonsforum

Diskusjonsforum


Delta i spennende diskusjoner med likesinnende.
 

Velg ditt stjernetegn

Velg fylke

Velg fylke
Navigering: Helse og livsstil > Har du lært deg å takle stress?
Har du lært deg å takle stress?

Har du lært deg å takle stress?

Skrevet av: Christel Andersen - feelings.no

Er du en av de som føler deg stresset i større eller mindre grad? Du er ikke alene! Stadig flere føler presset og jaget etter å prestere og være på topp. 


Men er det andres press eller ditt eget som jager deg avgårde? Flere og flere av oss føler at vi skal prestere bra eller kanskje best, på jobben, vi skal være en superfamilie med supermiddag hver dag, vi skal trene fordi vi vil se bra ut og føle oss bra, og vi skal ditt og vi skal datt.


Hvordan får vi plass til alt dette uten at det går ut over noe? Som for ekspempel livskvaliteten eller kvaliteten på oppgaver vi utfører for ekspempel på jobb. Det viser seg å være vanskelig, og vi kan se på statistikker og undersøkelser at det ikke går den veien vi kanskje kunne ønske. Men heldigvis er det arbeidgivere som tar tak i dette for å minske sykegfravær og bedre helse og trivsel på jobb.Stadig flere bedrifter oppsøker hjelp for å lære opp sine ansatte i stresshåndtering og mental trening. Dette skal bedre fokus, trivsel og evne til å gjennomføre. Også organisering og system er viktig da mange tar med seg jobben hjem, selv om de kanskje ikke må det eller har lyst til det. 


Ikke bare ser vi økning i stress i arbeidslivet, også i det private markedet ser vi at flere og flere benytter seg av veiledere og coacher, les om dette her.Også ungdommen er stresset, og det er et signal vi alle bør ta meget alvorlig. Kanskje har nettopp du en ungdom hjemme. Selv om du ikke vet eller ser det skal du huske på at presset og jaget fra skole, oss foreldre og sosiale forventninger er stort, og ofte trenger ungdommer mer enn hva vi ser. Vær åpen og snakk med de du har rundt deg, enten det er barna dine eller venner og bekjente. Vi vet aldri hvem som strenger et smil, en klem eller bare et "Hei".Hva kan hjelpe mot stress?
For det første er det viktig å se og anerkjenne at det er for mye stress og at du har et behov for å endre på ting. Mange snakker med en terapeut eller coach for å få kontroll på stress og livet sitt, andre går til en healer for å få økt energi, noen går på mindfullnesskurs og lignende. Mulighetene er mange. Gjør din reserach og velg det alternativet som passer deg best!Ta Aftenposten sin jobbtest for å se om du er en person som takler stress godt, eller om du liker å ha det stille og rolig rundt deg!I oversikten over behandlere og terapeuter kan du finne noe nær deg eller noen å snakke på telefon med. Du kan også oppsøke en av våre eksperter direkte via telefon ved å klikke her.

 

Les også:

Kommentarer

feelings.no - Feel good!

Telefon: 69 34 50 00
E-post: post@feelings.no

Disclaimer | Om oss | Kontakt oss
TIPS OSS
Send e-post

ANNONSERING
Kontakt oss i dag
Pålogging for aktører
BIDRA MED INNHOLD?
Kontakt oss i dag

BESØK OGSÅ
underskrift.no | Mediamakeriet | Estoffer | Gullpris  | Sølvpris
Bransjeoversikt
© feelings.no 2008 - 2019 | All kopiering og videreformidling av innhold på feelings.no er forbudt uten skriftlig tillatelse.